logo songteksten.net

Laura Jansen zingt themanummer Serious Request

(Novum) - Laura Jansen heeft getekend voor het officiële themanummer van Serious Request. Same Heart is een duet van de zangeres met Keane-frontman Tom Chaplin. Jansen schreef Same Heart op verzoek van 3FM.

"Ik wilde niet iets maken dat klein en verdrietig was", legt de zangers uit op de site van de radiozender. "Ik wilde dat het optimistisch en luid werd en de aandacht trok naar het thema waarvoor het geschreven is."

Al tijdens het schrijven hoopte Jansen dat Tom Chaplin zou toehappen. "Het is de eerste keer in mijn carrière als zanger dat ik heb toegezegd een duet aan te gaan onder mijn eigen naam", legt de zanger van Keane uit. "De song raakt me persoonlijk. Het is geweldig om een liedje te horen met zo veel soul."

Serious Request, de jaarlijkse kerstactie van 3FM, richt zich dit jaar op babysterfte. Dj's Giel Beelen, Gerard Ekdom en Michiel Veenstra laten zich over twee weken opsluiten in het Glazen Huis, dat dit jaar in Enschede staat. Daar draaien ze bijna een week lang 24 uur per dag, zonder eten, tegen betaling verzoeknummers.

Same Hearts is vanaf dinsdag te downloaden. Alle opbrengsten gaan naar Serious Request.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren