logo songteksten.net

Nick Lachey op de vuist in stadion

(Novum) - Nick Lachey is op de vuist gegaan met een fan van American football. "Ik kan het niet waarderen als iemand zich omdraait, zijn vinger in mijn gezicht duwt en me 'gek' noemt", twitterde de 39-jarige zanger. "Dat vroeg om een reactie."

Volgens de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ was Lachey zondag bij een wedstrijd van de San Diego Chargers. Een fan van de club beweert dat de zanger en zijn vrienden, aanhangers van tegenstander Cincinnati Bengals, beledigende opmerkingen over hem maakten. De vrouw van de fan reageerde met commentaar op de boyband 98 Degrees, waar Lachey in zat.

Lachey zou volgens verschillende ooggetuigen woedend zijn geworden, de vrouw hebben uitgescholden voor 'fucking bitch' en de man bij de keel hebben gegrepen en tegen de grond hebben gewerkt. Volgens TMZ is de zanger uit het stadion gezet, maar Lachey ontkent dit.

De fans zouden van plan zijn een aanklacht in te dienen tegen Lachey. TMZ plaatste een video met vage beelden waarop de knokkende realityster te zien zou zijn. Nicks woordvoerder laat weten dat het slechts ging om een 'heftig gesprek' en dat het verhaal van de fan van geen kant klopt.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren