logo songteksten.net

Monique Sluyter wil à la Tina Turner het ijs op

(Novum) - Schaatsen kost nog moeite, maar Monique Sluyter weet al met welke outfit ze op het ijs wil staan. "Ik wil zoiets als Tina Turner van vroeger. Veel glitters en franjes", vertelt Monique voor de camera van Novum Nieuws.

"Een beetje Barbarella-achtig, dat vind ik ook wel mooi. Met een hoop strass", fantaseert de 45-jarige deelneemster aan Sterren Dansen op het IJs verder over pakjes vol glitters. "Maar we gaan eerst maar eens onze moves oefenen", zegt Monique, die moet bekennen moeite te hebben met het schaatsen. "Je moet natuurlijk wel goed kunnen schaatsen en niet alleen een mooi pakje aan hebben."

Hoewel Sluyter geen geboren ijsdanser is, is ze niet bang op het ijs. "Er zijn al een paar ongelukken gebeurd", biecht het model, dat sinds vorige week traint, op. "Ik heb een schaats van een ander in mijn been gehad en bij een ander is over z'n vinger geschaatst."

Ondanks de ongelukjes geniet Sluyter met volle teugen van de schaatsshow van SBS, die vanaf januari weer op de buis is. "Ik vind de weg naar het winnen toe eigenlijk even belangrijk als het winnen zelf", zegt de blondine. "Ik vind het nu al heel erg leuk en mocht ik winnen, dan zou dat nog een extra presentje zijn op de leuke tijd die ik met m'n collega's heb."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren