logo songteksten.net

'Weight Watchers woedend op Jessica Simpson'

(Novum) - Weight Watchers baalt flink van Jessica Simpson. De 32-jarige zangeres beviel in mei van haar eerste kind en startte een samenwerking met het bedrijf, omdat ze moeite had om overtollige kilo's kwijt te raken. Weight Watchers kan het niet waarderen dat Simpson weer in verwachting is en is kwaad dat ze de campagne niet zoals gepland kan afmaken.

"Ze zijn woedend op Jessica", zegt een bron tegen het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly. "Ze lag al onder vuur omdat ze niet genoeg was afgevallen voor de eerste reclame. Ze hebben haar toen alleen vanaf haar taille in beeld genomen."

Er staat een tweede campagne op de planning, waarin de zangeres zou laten zien dat ze ruim dertig kilo is afgevallen. "Ze denken dat het niet door kan gaan", aldus de bron. "Niemand zit te wachten op een zwangere vrouw die een dieet volgt."

Sinds eind vorige maand doen geruchten de ronde dat er een tweede op komst is voor Jessica. De zangeres heeft het babynieuws nog niet bevestigd. Ze zou naar verluidt vier miljoen dollar verdienen met de campagne van Weight Watchers.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren