logo songteksten.net

Tatjana vond Playboyshoot 'spannendste ooit'

(Novum) - Tatjana vond haar recente naaktshoot voor Playboy de 'spannendste ooit'. "Omdat ik een dagje ouder ben. En omdat ik dacht: als je zo lang niet naakt voor de camera hebt gestaan, hoe zou dat dan voelen?", zegt Tatjana, die meer dan tien keer in het blootblad stond, voor de camera van Novum Nieuws.

"Ik ben wel een beetje exhibitionistisch en ik hou van naaktreportages, maar om daar nou weer in je persoontje te gaan staan…", vertelt de 49-jarige Tatjana over haar twijfels. Uiteindelijk viel de shoot haar alles mee en hoefde ze naar eigen zeggen geen drempel over. "Het is ongelooflijk. Ik heb een ontzettend gezellige fotoshoot van twee dagen gehad. De mannen van de redactie hadden op een gegeven moment geen interesse meer in Tatjana die daar stond. Ik moest af en toe zeggen: jongens, waar zitten jullie?"

Tatjana vond het oordeel van haar moeder over de pikante kiekjes erg belangrijk. "Mijn moeder is een held voor mij en als mijn moeder, die heel kritisch is, binnenkomt, hoop ik dat ik meteen een blij gezicht zie. En dat zij zegt: wow, dat is mooi. En dat is ook gebeurd. Ze is heel trots op mij."

Hoeveel meer Tatjana heeft verdiend met de foto's in vergelijking met haar vroegere shoots, wil ze niet zeggen. "Heel veel meer, maar ik ben ook veel meer waard dan 27 jaar geleden", is alles wat ze kwijt wil. "Ik heb me helemaal uit de naad gewerkt: dag en nacht gewerkt, burn-out eraan overgehouden, 's nachts gewerkt met optredens en dan om 9.00 uur 's morgens weer doorgaan en dat heb ik jaren volgehouden, dat artiestenleventje. Ik kan met trots zeggen dat ik heel goed verdien aan deze reportage."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren