logo songteksten.net

Yolanthe vond haar neus in kunstwerk niet mooi

(Novum) - Het kunstwerk dat Yolanthe en Wesley tijdens hun huwelijk kregen viel niet helemaal in de smaak bij de bruid. Yolanthe vond de neus van haar afbeelding in het kunstwerk iets te groot uitgevallen. Kunstenaar Diederik Kraaijeveld kan daar gelukkig nog wel iets aan doen.

Kraaijeveld maakte een afbeelding van het echtpaar met sloophout, een huwelijkscadeau namens familie en vrienden. Yolanthes moeder is fan van de kunstenaar en kwam op het idee om een stuk van zijn hand cadeau te geven aan haar dochter en schoonzoon.

De hele familie hielp mee om hout in te zamelen. Voor het beeld werd onder meer hout gebruikt van het clubhuis van voetbalclub Dos uit Utrecht, waar Wesley Sneijder zijn eerste stapjes op het voetbalveld zette. Ook is er hout uit Milaan in verwerkt. "Ik heb niet precies gevraagd hoe ze eraan zijn gekomen", vertelt Kraaijeveld in het programma 'On Air'.

Hoewel het bruidspaar erg blij was met het cadeau, had de bruid wel een aanmerking. "Yolanthe vond haar neus niet helemaal mooi", onthult Kraaijeveld. "Haar neus is in het echt niet groot. De maatjes zijn allemaal heel goed bij haar. Ik kan daar wel wat aan schaven."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren