logo songteksten.net

Doe Maar na twaalf jaar weer aan kop albumlijst

(Novum) - Doe Maar staat na twaalf jaar weer aan kop van de Album Top 100. De heren komen deze week op de eerste plek binnen met de concertregistratie van Symphonica in Rosso. Doe Maar stoot daarmee kleuterpoptrio K3 van de troon.

De popgroep voerde de albumlijst in 2000 voor het laatst aan met de plaat Klaar. Die verscheen naar aanleiding van de reünie die Doe Maar eind 1999 aankondigde. Voor Symphonica in Rosso kwam de groep, die in 1984 officieel stopte, dit jaar opnieuw bij elkaar.

In de Single Top 100 is de nummer 1-postie wederom voor Sandra van Nieuwland. De Voice of Holland-kandidate stoot zichzelf opnieuw van de troon. Voerde ze de lijst vorige week nog aan met Beggin', deze week doet ze dat met New Age. Van Nieuwland scoort met New Age haar vierde nummer 1-hit.

Daarmee vestigt ze een record. Ben Saunders scoorde tijdens het eerste seizoen van The Voice of Holland, dat Saunders won, drie nummer 1-hits. Vorige week schreef Van Nieuwland muziekgeschiedenis door de eerste, tweede en derde plek in de Single Top 100 te bezetten. Geen enkele andere Nederlandse artiest lukte dat eerder.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren