logo songteksten.net

Dries Roelvink dolblij met eerste nummer 1-hit

(Novum) - Na ruim een week smeken, bidden en zeuren heeft Dries Roelvink zijn eerste nummer 1-hit te pakken. De 51-jarige volkszanger komt deze week met 'Alleen Door Jou' binnen op de eerste plek van de Single Top 100.

Roelvink is door het dolle heen. "Onbeschrijfelijk blij", jubelt de volkszanger vrijdagmiddag op Twitter. "Na ruim 25 jaar is het me dan toch gelukt om een nummer 1-hit te scoren." De blonde zanger noemt zijn prestatie 'de kroon op zijn werk'. "Jammer dat mijn ouders dit niet hebben mogen meemaken."

De afgelopen dagen smeekte Roelvink iedereen om zijn nummer te downloaden. "Maakt mij echt niet uit wat je van de single vindt, als je 'm maar koopt", verzocht de 51-jarige. Of Roelvink lang op de troon blijft zitten, is nog de vraag. "Volgende week zal het mij een rotzorg wezen als je de single illegaal downloadt, maar deze week legaal kopen."

Roelvink stoot Yolanda Be Cool van de eerste plaats. 'We No Speak Americano' stond zeven weken aan kop. 'One' van de Swedish House Mafia maakt de top drie van deze week compleet. In de Album Top 100 is Caro Emerald nog steeds onverslaanbaar. Haar debuutplaat 'Deleted Scenes from The Cutting Room Floor' staat al negen weken op rij op de eerste plek.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren