logo songteksten.net

Linda de Mol verbaasd over trouwplannen vriend

(Novum) - Linda de Mol stond onlangs versteld toen ze in haar eigen blad las dat haar vriend best wil trouwen. "Ik was er wel even verbaasd van", bekent Linda voor de camera van Novum Nieuws. "Maar ik vond het ook heel erg lief."

Jeroen Rietbergen biechtte in het interview op dat het hem mooi lijkt te trouwen nu zijn ouders en die van Linda nog leven. "Soms speel ik wel eens met de gedachte Linda een aanzoek te doen en haar vader om haar hand te vragen", zei de 41-jarige pianist.

"Tot op heden is er nog niets gebeurd", zegt Linda. Hoewel de 48-jarige presentatrice begin dit jaar aangaf dat een huwelijk voor haar niet meer zo nodig is, zou ze een aanzoek van Jeroen wel overwegen. "Het is heus wel een keertje ter sprake gekomen. Volgens mij weet je het pas op het moment dat je echt gevraagd wordt."

De Mol, die haar huwelijk op haar 31e zag stranden en daarna nooit meer trouwde, zegt dat ze realistischer is geworden in de liefde. "Ik ben inmiddels echt te nuchter voor die prins op het witte paard die tot je laatste snik naast je staat en waar je dan helemaal smachtend verliefd op blijft. Wat niet wegneemt dat ik nog steeds hoop tot het einde der tijden bij mijn huidige man te blijven."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren