logo songteksten.net

Liza Sips vertrouwt niemand meer

(Novum) - Liza Sips is niet van plan om vrienden te maken in het nieuwe Net5-programma Sabotage. De 22-jarige actrice deed eerder mee aan De Schat van De Oranje en ontdekte daar dat niet iedereen eerlijk is. “Daarvan neem ik mee dat ik niemand meer vertrouw”, zegt Sips voor de camera van Novum Nieuws. “Nooit meer, daar ben ik echt klaar mee.”

Ze vertrekt in januari naar Thailand voor opnames van het programma, waarbij één van de bekende Nederlanders onopvallend groepsopdrachten moet saboteren. “Ik moet minder naïef zijn”, zegt de actrice. “Maar dat weet ik, dus daar werk ik aan. Dat is mijn geheime wapen.”

Volgens Sips werkt het in haar nadeel dat ze zich snel aan iemand bindt. “Dus als ik een goed gesprek met iemand heb, denk ik: we vertrouwen elkaar en zijn eerlijk tegen elkaar. En daar ga ik nog wel eens een beetje mee onderuit.”

Ook onder anderen Ben Saunders, Lange Frans en Manuel Broekman doen mee aan het programma. Sabotage, dat volgend jaar wordt uitgezonden, wordt aan elkaar gepraat door Erik van der Hoff.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren