logo songteksten.net

Reemer 'kon niets goed doen' bij Dutch Diva's

(Novum) - Sandra Reemer kon naar eigen zeggen niets goed doen bij haar collega's van Dutch Diva's. Daarom verliet de 42-jarige zangeres in 2005 de groep die ze vormde met Marga Bult en Sjoukje Smit. "Het was ongelooflijk hoeveel haat, nijd en jaloezie er naar mij toe was."

"Ik heb altijd mijn mond gehouden over de reden van mijn besluit omdat ik geen onderdeel wilde zijn van een moddergooicampagne", legt Reemer uit in het AD. "Ik vertel het nu wel, omdat ik vermoed dat die meiden geen idee hebben wat voor impact die periode op me heeft gehad. Ik voelde me verraden."

Volgens Sandra maakten haar collega's haar het leven onmogelijk. "Ik kon niets goed doen: alles wat ik zei was fout. Ik kon niet meer." Een nare opmerking aan het adres van een vriendin van Reemer was volgens haar de druppel. "Dat iemand, die ze nog nooit hadden gezien en niet kenden meteen op zo'n gemene manier werd afgemaakt, deed bij mij het kwartje vallen. Dit lag niet aan mij."

Reemer besloot uit Dutch Diva's te stappen, waarna veel fans over haar vielen. "Ik kreeg veel negatieve reacties van fans die daar woedend over waren. Ik kan je haast niet uitleggen hoe verschrikkelijk me dat heeft gekwetst. Mind you: ik ben degene die de band heeft opgezet."

Sandra, die naar eigen zeggen drie jaar volledig in de war was, is Marga en Sjoukje achteraf dankbaar. "Doordat ik emotioneel zo in de war was, restte me niets anders om op zoek te gaan naar mezelf en waar al het verdriet vandaan kwam."

Marga Bult geeft toe dat zij en Sjoukje vaak botsten met Reemer. "Sjoukje en ik lijken qua karakter totaal niet op Sandra. Wij moeten in de Diva's-tijd zorgen voor een gezin, zij was alleen", reageert Bult op Reemers relaas. "Wij waren daardoor makkelijker. Terwijl Sandra grote problemen maakte als ze een vies kopje zag of een kleedkamer die niet helemaal in orde was."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren