logo songteksten.net

Ali B baalde van 'lieve' rappers en artiesten

(Novum) - In het nieuwe seizoen Ali B Op Volle Toeren lopen de spanningen soms hoog op. Tot groot genoegen van presentator Ali B, die vond dat de rappers en artiesten in de eerste twee seizoenen 'onnodig lief' voor elkaar waren. "Dat moest anders, vond ik."

"Er zijn afleveringen waarin meningsverschillen tussen artiesten zo hoog oplopen dat bijna ruzietjes ontstaan", onthult Ali in het AD. "Het is voorgekomen dat een van nature zeer beschaafde, introverte en respectvolle gastrapper een überkritische artiest trof die op een wel heel confronterende manier zijn standpunten ventileerde."

Bij welke artiesten meningsverschillen ontstonden, wil Ali nog niet vertellen. In het derde seizoen Ali B Op Volle Toeren, dat woensdag van start gaat, zijn onder meer Het Goede Doel, Koos Alberts en Danny de Munk te gast.

Hoewel de spanningen hoog opliepen, zijn er volgens Ali nooit klappen gevallen. "Ik heb vanaf de zijlijn geprobeerd de persoonlijke en artistieke verschillen tussen mensen te benadrukken. Als het niet klikte, was het juist een uitdaging dat de artiest en de rapper elkaar nog wel op het muzikale vlak zouden raken. Als zoiets gebeurt is dat het allermooiste sprookje."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren