logo songteksten.net

Lohan mogelijk eerder ontslagen uit afkickkliniek

(Novum) - Lindsay Lohan wordt mogelijk eerder ontslagen uit de afkickkliniek waar ze sinds vorige week verblijft. Van de rechter moet de actrice negentig dagen afkicken, maar de openbaar aanklager laat entertainmentsite Radar Online weten dat Lindsay eerder vrij kan komen als artsen dat adviseren.

"Het lijkt erop dat de professionals adviseren Lindsay eerder te laten gaan. Ik zal hun advies opvolgen", vertelt de openbaar aanklager in Lohans zaak. Mocht Lindsay eerder ontslagen worden, betekent dat niet automatisch dat ze van haar straf af is. Mogelijk moet ze een minder zwaar vervolgtraject in. Wanneer Lindsay de kliniek zou mogen verlaten, is niet bekend.

Volgens entertainmentwebsite TMZ neemt Lohan deel aan een programma dat doorgaans 45 dagen duurt. Dat zou betekenen dat de 24-jarige slechts de helft van de door de rechter opgelegde tijd in de afkickkliniek zou moeten doorbrengen. Lohan had ook geluk met haar celstraf. De actrice zat wegens overbevolking slechts veertien van de negentig dagen uit.

Lindsays advocaat liet eerder deze week weten dat het goed gaat met haar cliƫnt. "Ze ziet er erg goed en gezond uit. Lohan kijkt ernaar uit weer aan het werk te gaan."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren