logo songteksten.net

Jort en Lauren maken grap van kinderwens

(Novum) - Jort Kelder en Lauren Verster delen hun plannen voor een gezin niet met de buitenwereld. "Dus maken we er vaak een grapje van", vertelt de presentatrice in Grazia over haar kinderwens.

"Mensen blijven er maar naar vragen", merkt de 32-jarige Verster. "Net of ik permanent bij de psycholoog zit om verantwoording af te leggen." Volgens Jort is een antwoord op een vraag over kinderen nooit goed. "Of je ze nou wel of niet wilt. Dus daar ga ik met niemand over praten."

De 48-jarige presentator vindt gezinsplanning 'lekker voor ons'. "Het is bovendien niet zo dat we het daar de hele dag over hebben. We hebben een heel leuk leven, zij heeft het hartstikke druk."

Verster merkt wel dat ze Kelder niet al te veel op de lip moet zitten. "Ik kan zijn schoonmaakregime niet bijhouden", vertelt de blondine serieus. Dat het stel meerdere huizen heeft, komt daarom goed uit. "Waar je woont en met wie, dat vind ik allemaal zo'n burgerlijk getut", vindt de presentator. "We hebben meerder huizen, minimaal drie, dus meerdere opties."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren