logo songteksten.net

Actrice Mounira Hadj Mansour zwanger

(Novum) - Mounira Hadj Mansour is in verwachting van haar eerste kind. De 25-jarige actrice, die te zien was in series als 'ONM' en 'Spangas', is bijna halverwege haar zwangerschap. "Ik wilde het eerst lekker voor mezelf houden, maar kan het nu niet meer verbergen", vertelt Mounira aan Novum Nieuws.

"Ik wil niet meer alleen wijde shirts dragen, maar ook in lekkere strakke kleren over straat", gaat Mounira verder. De actrice maakte het grote nieuws vrijdag bekend. "Alleen mijn goede vriendinnen en moeder wisten het eerder." De half Tunesische Mounira komt net terug uit het Noord-Afrikaanse land. "Daar heb ik het mijn familie verteld, ze waren heel blij."

De 25-jarige stapte vorig jaar zomer in het huwelijksbootje. "Het kindje is gepland en heel welkom, maar komt wel snel. Mijn man wilde heel graag een baby, ik maakte me nog zorgen om sommige rollen." Dat doet Mounira inmiddels niet meer, ze kan niet wachten tot ze aan de babykamer kan beginnen. "We zijn nog aan het verhuizen, maar ik ga toch alvast spulletjes kopen voor de baby."

Of Mounira in december een dochter of zoon krijgt, weet ze nog niet. "Ik wil het ook niet weten, maar misschien bedenk ik me nog. Over twee weken heb ik een echo, dus ik heb nog tijd om een beslissing te nemen."

Het verborgen houden van haar zwangerschap, wat Mounira ook deed om er zeker van te zijn dat haar kindje gezond was, was lastig. "Een paar weken geleden werd ik samen met Georgina Verbaan gefotografeerd. Het was toen heel moeilijk om niet te roepen dat ik ook in verwachting ben, maar ik zat toen nog in de eerste drie maanden."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren