logo songteksten.net

Redmond O'Neal uit afkickkliniek

(Novum) - Redmond O'Neal heeft zijn afkickprogramma tot een goed einde gebracht. De zoon van wijlen actrice Farrah Fawcett en acteur Ryan O'Neal werd vorig jaar door de rechter naar een afkickkliniek gestuurd.

De 25-jarige O'Neal werd al meerdere keren veroordeeld voor drugsdelicten. Vorig jaar april besloot de rechter hem, na zijn zoveelste arrestatie, naar een kliniek te sturen. Als hij het programma niet tot een goed einde zou brengen, zou O'Neal alsnog voor vier jaar achter de tralies verdwijnen.

Zover is het niet gekomen. O'Neal en een aantal anderen die het programma met succes hebben afgerond, vierden donderdag dat zij 'geslaagd' zijn, weet entertainmentzender E!. In een rechtbank in Los Angeles kwamen de ex-verslaafden bijeen. O'Neal bedankte iedereen die hem tijdens het afkicken heeft bijgestaan en trakteerde de rechter op een dikke knuffel.

"Mijn plan is om mijn leven drugsvrij en nuchter voort te zetten", liet hij weten via zijn advocaat. De zoon van Fawcett en O'Neal moet nog wel op zijn tellen passen, want de voorwaardelijke celstraf die hij eerder kreeg opgelegd blijft van kracht.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren