logo songteksten.net

Henkjan Smits zegt sorry voor The Voice-uitspraken

(Novum) - Henkjan Smits gaat door het stof na zijn uitspraken over The Voice of Holland. Hij suggereerde dat er gesjoemeld wordt met de uitslag van de talentenjacht. "Ik bied mijn excuses aan voor mijn ongenuanceerde gefilosofeer, tijdens de uitzending van BNN Today afgelopen dinsdag, over de uitschakeling van Sandra bij TVOH", schreef Smits vrijdag op Facebook.

"Door te zeggen dat ik overtuigd was dat Sandra eruit moest voor een spannende finale, heb ik blijkbaar de indruk gewekt dat er gesjoemeld zou zijn met de uitslag", aldus de presentator. Smits benadrukt dat hij ervan overtuigd is dat er nooit wordt gerommeld met de resultaten.

Smits noemt zijn woordkeuze 'ongelukkig' en doelde op de invloed die hij soms als jurylid met zijn oordeel meende te hebben. "Ik heb John de Mol en alle makers van TVOH onbedoeld in een kwaad daglicht gezet. Daar bied ik mijn excuses voor aan."

John de Mol was woest over de uitspraken van Smits en dreigde een advocaat op hem af te sturen. "Ik vind het zonde van de zendtijd om te reageren op dit soort domme, zielige uitspraken van mensen die zelf een beetje uitgerangeerd zijn en proberen op deze manier nog een beetje in de publiciteit te komen", zei de producent donderdag in de Coen & Sander Show.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren