logo songteksten.net

Moeder Lindsay Lohan trots op dochter

(Novum/AP) - De moeder van Lindsay Lohan is trots op haar dochter. De 24-jarige actrice bracht onlangs een tijdje door in de gevangenis en moeder Dina is onder de indruk van hoe zij met de situatie is omgegaan.

"Lindsay zat daar met vermeende moordenaars en is met een ieder van hen bevriend geraakt. Lindsay heeft zich aangepast en maakt het nu heel erg goed", zegt Dina in een interview met de Amerikaanse tv-show Today. Lindsay werd vorige maand voor negentig dagen naar de gevangenis gestuurd voor rijden onder invloed. De actrice zat wegens overbevolking slechts veertien dagen uit.

De moeder van de geplaagde actrice hekelt de negatieve berichtgeving over haar dochter. "Ik vind het allemaal propaganda wat mensen lezen", zegt Dina. "Wanneer je in de entertainmentindustrie werkt, wordt er veel geveinsd en je leest dingen die niet op waarheid berusten."

Terugkijkend denkt Dina dat zij niet veel had kunnen doen om de ontsporing van Lindsay te voorkomen. "Toen zij op haar 19e naar Los Angeles vertrok, heb ik haar los moeten laten en haar laten leven, vallen, falen en overleven. Zonder falen is er geen succes."

Lindsay verblijft momenteel in een afkickkliniek. Wanneer de actrice haar behandeling heeft afgerond verhuist zij van haar huidige woonplaats Californië naar New York, zo laat haar moeder weten.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren