logo songteksten.net

Linda de Mol haalt beste naar boven in regisseuse

(Novum) - Will Koopman heeft veel geleerd van de perfectionistische Linda de Mol. De regisseuse bekijkt haar werk extra kritisch voordat De Mol haar scherpe blik erop werpt. "Het haalt het beste in je boven", zegt Koopman voor de camera van Novum Nieuws.

Koopman regisseerde Gooische Vrouwen en Divorce, de serie van De Mol die zondagavond voor het eerst wordt uitgezonden. Beide dames vullen elkaar volgens Koopman goed aan. "Linda is het woord en ik ben het beeld", aldus de regisseuse. "Iemand kan iets aan mij vertellen of als ik iets lees, dan zie ik gelijk plaatjes. En Linda ziet woorden en dat is eigenlijk ons grote verschil."

Door haar samenwerking met de presentatrice is Koopman perfectionistischer geworden. "Want je kunt je geen fout permitteren, meer zeg ik niet", lacht Koopman.

De Mol heeft naar eigen zeggen 'heel veel werk' gehad aan de nieuwe serie Divorce. "Dat betaalt zich wel uit want ik ben heel erg trots op het eindresultaat", zegt de actrice. "Dat is een behoorlijke portie bloed, zweet en tranen want we zijn hier al twee jaar mee bezig, ruim."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren