logo songteksten.net

Only Seven Left op podium met Indonesische fans

(Novum) - Only Seven Left maakt zich op voor zijn vierde buitenlandse reis. De Hilversumse rockband gaat in februari door Indonesië toeren en geeft fans aldaar de kans mee te doen tijdens de optredens. "We hopen op deze manier nog meer fans te kunnen betrekken bij onze optredens", legt drummer Bram de Wijs uit.

De Indonesische fans van Only Seven Left lokten de band naar Azië met hun talrijke reacties op de band. "Het enthousiasme van de Indonesische fans is ongelofelijk", vertelt zanger Bjørgen van Essen, die zelf kwart Indonesisch is. "Ze begrijpen dankzij Google Translate half wat je zegt en reageren echt op alles, heel gaaf."

Dankzij de enthousiaste fans was Only Seven Left al geregeld te horen op de landelijke radio in Indonesië. "Hopelijk is dat nog maar het begin en kunnen we met de optredens nog veel meer fans maken."

Indonesische fans die met Only Seven Left op de planken willen staan, kunnen auditie doen via Youtube. Iedereen die een instrument kan bespelen wordt uitgenodigd een filmpje te maken waarin ze Love Will Lighten the Dark spelen. "We hebben er enorm veel zin in", vertelt De Wijs. "Zo gaaf dat onze muziek ons zo'n mooi avontuur oplevert."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren