logo songteksten.net

Kanye West voelt zich onbegrepen door journalisten

(Novum) - Kanye West heeft onthuld waarom hij uiteindelijk toch een Twitteraccount nam. Volgens de rapper werden zijn grappen tijdens interviews niet begrepen door de journalisten.

"Ik kwam zelfs op een punt waarop ik geen interviews meer wilde geven", vertelde West bij de Amerikaanse radiozender Hot 97. "Omdat ik tijdens interviews vaak de grootste lol had met de journalisten, maar dan las ik het gesprek terug en dan waren mijn grappen compleet vergald. Ze werden gewoon verkeerd opgeschreven." West was tot voor kort uitgesproken tegenstander van Twitter.

De tweets van Kanye West zijn een groot succes. De 33-jarige rapper begon eind juli met het medium en heeft sindsdien al bijna 650 duizend volgers. Entertainmentsite TMZ plaatste de tweets zelfs op een aparte pagina, onder de naam 'Kanye West Tweet of the Day'. Zo schreef hij donderdag 'Ik drink nu New Yorks kraanwater'.

West zelf volgde maar een persoon. Nadat een Britse tiener hem vroeg wat voor tandpasta de rapper gebruikt, besloot West deze persoon te volgen. 'Jij bent de uitverkorene', liet de rapper hem weten. De jongen kreeg er gelijk duizenden volgers bij maar liet al snel weten de belangstelling beu te zijn. "Ik spreek met niemand meer", liet de jonge Brit weten na alle media-aandacht en interviewaanvragen. "Niet iedereen wil graag beroemd zijn", waarna hij zijn Twitteraccount ophief.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren