logo songteksten.net

Neefje Frans Bauer verongelukt

(Novum) - Frans Bauer heeft weer een sterfgeval binnen de familie te verwerken. Zaterdag kreeg de zanger te horen dat zijn neefje om het leven is gekomen bij een scooter-ongeluk.

Het gaat om een neefje van de kant van zijn vrouw Mariska. De net 18 geworden jongen reed vrijdagnacht in Harmelen met zijn scooter in het water. Zijn vrienden vonden hem na het horen van een klap. Op zaterdag overleed de jongen aan de gevolgen van zijn verwondingen. De geƫmotioneerde vrienden zijn opgevangen door de politie.

"Zoveel ellende kun je toch niet bedenken", zei een aangeslagen Frans tegen De Gazet van Antwerpen. De zanger hoorde het nieuws vlak voordat hij moest optreden op het Belgische festival Rimpelrock. "Ons vak is mensen vermaken en dat geeft op een dag als deze een heel dubbel gevoel." Bauer zegt dat ook het nieuws van de onlangs overleden oom Giel indruk heeft gemaakt. "Dat had natuurlijk impact op onze vakantie".

De volkszanger en zijn familie waren er even tussenuit op Gran Canaria. "De vakantie ging toch al met spanningen gepaard omdat mijn vader longkanker heeft en met chemo en bestralingen behandeld wordt", vertelde Bauer. Zaterdag was ook de begrafenis van oom Giel, die onlangs zelfmoord pleegde in de instelling waar hij was opgenomen nadat zijn vrouw zich van het leven beroofde.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren