logo songteksten.net

Band Enorm dolblij met bijdrage Serious Request

(Novum) - De band Enorm is dankbaar voor de aandacht die ze krijgen van de dj's in het Glazen Huis. Hun kerstsingle Op Hoes an veur Kesmis heeft inmiddels al 28 duizend euro opgebracht voor Serious Request en werd het meest aangevraagd. "Het is heel slim opgezet door de jongens van 3FM", zegt Enorm-zanger Eric ten Bos tegen Novum Nieuws. "Ze hebben er zo'n hype omheen gecreƫerd dat er een gigantisch bedrag moest worden binnengesleept."

Enorm mocht zondagavond langskomen in het Glazen Huis, waar radio wordt gemaakt voor het goede doel. "Het was helemaal te gek", zegt de zanger. "Wat zijn de mensen in het Glazen Huis gefocust, dat is niet meer normaal, zo goed."

Dj Michiel Veenstra presenteerde zondagavond een uur in het Twents. Ilse DeLange was te gast en Enorm mocht optreden. "Dat was helemaal te gek om te doen, helemaal omdat alles dat uur in het Twents was, wat natuurlijk hilarisch was", vertelt Ten Bos. "Dat we dan live ons nummer op radio en tv mochten spelen was de kers op de taart!"

Enorm hoopt met het kerstlied definitief door te breken. "Fantastisch om te zien dat dit nummer het zo goed doet in het land", aldus Ten Bos. "Misschien is dit wel onze landelijke doorbraak, maar dat is afwachten. We moeten gewoon in onszelf blijven geloven en doen waar we goed in zijn, maar we zijn wel dankbaar voor deze kans."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren