logo songteksten.net

Halina Reijn heeft moeite met eten

(Novum) - Halina Reijn heeft moeite om weer gewoon te eten nu haar hongerkuur is afgelopen. De actrice moest zich aan een negen weken durend streng dieet houden voor haar rol in de nieuwe film 'Isabelle'.

Zaterdag waren de laatste opnames van de film, die in Luxemburg werd opgenomen. Sindsdien mag de 34-jarige actrice weer eten wat ze wil, al gaat haar dat niet makkelijk af. "Ik mag dus nu weer eten", twittert Reijn. "Probleem is dat ik bang ben om misselijk te worden en rustig moet bouwen anders blaas ik op." Reijn moest voor de film vijftien tot twintig kilo afvallen.

Een paar uur later blijkt dat haar vrees voor het weeïge gevoel terecht was. "Heb net iets met suiker gegeten...", laat de actrice via Twitter weten. "Misselijk." Eerder klaagde Reijn al over de stemmingswisselingen die bij het dieet kwamen kijken. "Nooit geweten dat brood, pasta en suiker mijn prozac was."

Daarnaast had ze het zwaar vanwege de naaktscènes in de film. Door het dieet had ze nauwelijks meer vet om zich warm te houden tijdens de opnames. De film 'Isabelle' is gebasseerd op het gelijknamige boek van Tessa de Loo en gaat in 2011 in première.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren