logo songteksten.net

Grote sterrenhuwelijken ten einde in 2012

(Novum) - Een aantal grote sterrenkoppels maakt in 2012 bekend uit elkaar te gaan. Heidi Klum en Seal bijten in januari het spits af. Het topmodel en de zanger houden het na zeven jaar huwelijk voor gezien, naar verluidt omdat Klum het te gezellig heeft met haar bodyguard. Ze hebben drie kinderen samen.

In juni barst de bom. In eigen land kondigen Ruud Gullit en Estelle Cruijff hun scheiding aan. De ex-voetballer en de nicht van Johan Cruijff, die twee kinderen hebben, zijn dan twaalf jaar getrouwd. Estelle blijkt te zijn gevallen voor kickbokser Badr Hari. Ruud vindt later nieuwe liefde bij de Mexicaanse Margaritha.

In het buitenland maken zowel Tom Cruise en Katie Holmes als Johnny Depp en Vanessa Paradis hun breuk bekend. Holmes verrast Cruise na zes jaar met de scheidingspapieren, naar verluidt om hun dochter Suri te beschermen tegen Scientology, waarvan de acteur aanhanger is. Depp en Paradis trouwden nooit, maar waren veertien jaar samen en kregen twee kinderen.

Genoeg sterren zijn in 2012 wel gelukkig in de liefde. Barbie, Najib Amhali en Simon Keizer stappen dit voorjaar in het huwelijksbootje. Brad Pitt en Angelina Jolie besluiten zich na een relatie van zeven jaar, op aandringen van hun kinderen, te verloven. Adam Curry en Micky Hoogendijk kiezen voor een zomerbruiloft, net als presentatrice Nicolette Kluijver. Aan de andere kant van de oceaan doet Natalie Portman dat.

In het najaar beloven Justin Timberlake en Jessica Biel elkaar eeuwige trouw in Italiƫ. Ook de Hollywoodkoppels Blake Lively en Ryan Reynolds, en Anne Hathaway en Adam Shulman trouwen. Helaas blijkt ook dat het huwelijk van Trijntje Oosterhuis na tien jaar definitief is gestrand.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren