logo songteksten.net

Christophe Haddad terug naar Vlaamse roots

(Novum) - Christophe Haddad heeft twee rollen bemachtigd in België. De Vlaamse acteur speelde zes jaar lang de rol van Nick Sanders in 'Goede Tijden, Slechte Tijden', maar zijn thuisland lonkte. Binnenkort is hij te zien in de telenovelle 'Ella'.

Haddad vestigde zich in Nederland en ging samenwonen met voormalig Miss Nederland Sanne de Regt. Voor zijn nieuwe rollen moet de acteur vaak in België zijn. "Dus ik moest wel deels hier gaan wonen. We pendelen heen en weer, dat gaat goed", vertelt Haddad in De Telegraaf.

De 31-jarige Haddad heeft onder meer een rol bemachtigd in de telenovelle 'Ella', de Belgische variant van 'Ugly Betty'. "Maar daarbij gaat het erg om de persoon, hier zijn twaalf gelijkwaardige rollen. Ik speel Frederico Garcia Gomez, een halve Puertoricaan, de Don Juan."

Het idee om weer aan de slag te gaan in België kwam van de acteur zelf. "Ik was twee maanden terug uit Amerika van een acteerworkshop en was stemmenwerk aan het doen, je moet toch leven", vertelt Haddad. "Ik zei tegen mijn agentschap: hoe zou het daar zijn? Zij stuurden e-mails, pleegden wat telefoontjes. Eén auditie en ik kreeg de rol in 'Ella'."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren