logo songteksten.net

Monogamie geen probleem voor Gers Pardoel

(Novum) - Het is voor Gers Pardoel geen uitdaging trouw te blijven aan zijn vriendin. De rapper heeft zijn wilde jaren naar eigen zeggen al achter de rug. "Zo tussen m'n twintigste en 28e. Toen trok ik een meisje nog weleens het toilet van een disco in om een beetje gek te doen", doet Gers uit de doeken in een interview met het AD.

"Maar die periode is voorbij sinds ik met m'n vriendin ben", zegt de 31-jarige rapper resoluut. "Ik verlang er niet naar terug. Het is helemaal niet moeilijk om trouw te blijven. Als je vreemdgaat, ben je ook ontrouw tegenover jezelf. Dat wil ik niet."

Toch denkt Gers dat hij meer gebruik zou maken van zijn bekendheid als hij jonger was geweest. "Als ik nu 17 was geweest, had ik me misschien helemaal gekgesekst, maar ik ben nu juist heel gelukkig met m'n leven."

Ook toen Gers en zijn vriendin eerder dit jaar kort uit elkaar waren, kwam de rapper niet in de verleiding. "Mijn hoofd stond er niet naar. Het is even uit geweest met m'n vriendin, maar een paar weken later was het weer goed."

Gers vindt zichzelf niet makkelijk om mee te leven. "Ik ben koppig, eigenzinnig en vol met mijn carrière bezig. Soms lijkt het alsof alles om mij draait. Ik zou met zo'n type als ik echt geen relatie willen."

De rapper ziet een rooskleurig toekomst voor hem en zijn vier jaar jongere vriendin, die hij zo veel mogelijk buiten de publiciteit wil houden. "Ooit willen we zeker kinderen. Nu nog niet. Mijn vriendin is 26. Da's nog te jong. Maar vooral ben ik er niet klaar voor. Als je een baby krijgt, moet je er voor dat kind zijn. Dat lukt me nu niet."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren