logo songteksten.net

Veel nieuw babygeluk voor sterren in 2012

(Novum) - Veel beroemdheden begroeten in 2012 voor de eerste keer een nakomeling. Het sterrenechtpaar Beyoncé en Jay-Z bijten het spits af. De zangeres en de rapper verwelkomen in januari dochter Blue Ivy. Jay-Z maakt vlak na de geboorte een nummer over haar, waarin hij ook onthult dat Beyoncé eerder een miskraam had.

Nicolette van Dam bevalt de maand erop van een dochter. Ze noemt haar eerste kind Lola-Lily. Charlize Theron kan in maart haar eerste kindje verwelkomen. Zij kiest echter voor adoptie van een zoon, genaamd Jackson.

In het voorjaar worden Afrojack en ex-realityster Amanda Balk ouders van dochter Vegas. De twee zijn dan al uit elkaar. Hilary Duff krijgt een lentekindje, zoon Luca Cruz Comrie. Ook Maxwell, de dochter van Jessica Simpson, wordt in het voorjaar geboren.

In de zomer werpen twee realitysterren hun eerste spruit. In Nederland bevalt Oh Oh Cherso's Barbie van dochter Angelina. Drie dagen later zet aan de andere kant van de oceaan Jersey Shores Snooki zoon Lorenzo op de wereld. In september is er babygeluk voor Robbie Williams en voor Megan Fox. De zanger krijgt een dochter, de actrice een zoon. Ook Drew Barrymore bevalt dan van haar eerste kind.

In oktober wordt Nicolette Kluijver moeder van dochter Isabella Floortje. Ook Adele bevalt die maand. De zangeres is volgens Britse media bevallen van een zoon, hoewel ze dat zelf niet heeft bevestigd. Een maand later worden Jim Bakkum en Bettina Holwerda voor het eerst ouders. De zoon van het musicalechtpaar heet Lux.

Naast alle geboortes maken ook tal van BN'ers bekend dat hun eerste spruit op komst is. Onder anderen echtpaar Bracha van Doesburgh en Daan Schuurmans krijgen komend jaar gezinsuitbreiding, net als zanger Thomas Berge en zijn vriendin Myrthe Mylius. Ook model Lara Stone en soapie Inge Schrama kondigen hun zwangerschap aan. Op de laatste dag van het jaar wordt bekend dat ook Kim Kardashian en Kanye West in 2013 ouders worden.

Ander opvallend babynieuws in 2012 komt op naam van Rob de Nijs. Hij wordt in februari op 69-jarige leeftijd vader van zoon Julius. De zanger heeft al twee zoons uit een eerder huwelijk.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren