logo songteksten.net

Glennis droomt voorzichtig van buitenlands succes

(Novum) - Glennis Grace droomt voorzichtig van een succesvolle carrière in het buitenland. "Maar ik wil het nog niet te hard van de daken schreeuwen, want je weet maar nooit", zegt de zangeres, die begin december haar eerste concert in Vlaanderen verzorgde, voor de camera van Novum Nieuws.

"We zijn heel hard bezig in België. Dat is eigenlijk de tweede stap die we willen zetten." Hoewel het buitenland lonkt, blijft Glennis haar succes in Nederland waarderen. "Voor mijn gevoel ben ik hier pas weer begonnen. Nu het hier echt goed loopt, willen we dat ook zo houden. Maar ondertussen wordt natuurlijk wel gesproken over het buitenland."

Glennis is blij dat het haar na jaren worstelen in eigen land eindelijk voor de wind gaat. "Heel veel mensen denken met ons mee, we krijgen heel veel kansen. Daar kun je alleen maar van genieten en heel blij van worden."

Toch houdt de 34-jarige zangeres zich voor dat haar succes niet vanzelfsprekend is. "Het kan ook zo weer over zijn. Dat hou ik altijd maar in mijn achterhoofd."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren