logo songteksten.net

Hugh Hefner start nieuwe jaar als getrouwd man

(Novum) - Hugh Hefner is op de valreep van 2012 getrouwd. De Playboybaas beloofde op oudejaarsavond eeuwige trouw aan de zestig jaar jongere Crystal Harris. Hefner en Harris trouwden onder een bloemenboog in de Playboy Mansion, blijkt uit foto's die het echtpaar via Twitter deelde.

Slechts een beperkt groepje vrienden en familie woonde de bruiloft van de 86-jarige Hugh en de 26-jarige Crystal bij. De twee hadden al eerder trouwplannen. In juni 2011 zou een grootse bruiloft plaatsvinden. Toen nam Harris echter een paar dagen voor de grote dag de benen.

Maandagavond liep de blondine wel richting het altaar. "Vandaag is de dag dat ik mevrouw Hefner wordt", twitterde Crystal een paar uur voor de ceremonie. "Ik ben erg gelukkig, blij en voel me gezegend."

Crystal zag nog geen jaar geleden van een huwelijk met Hugh af omdat ze zichzelf moest leren kennen. "Ik was heel jong toen ik mijn intrek in de Mansion nam, ik was 21 of 22", vertelde de bruid onlangs aan het Amerikaanse blad Us Weekly. "Ik had tijd voor mezelf nodig. Toen kwam ik erachter dat ik voorbestemd ben voor Hef."

Nadat Crystal de benen had genomen, begon ze met modder te smijten. Zo beweerde ze dat ze slechts ‘een paar seconden' seks had met Hefner. "Ik word gewoon niet opgewonden van hem", zei de blondine destijds. Hefner reageerde door te stellen dat Harris ‘verloren' was.

Het huwelijk met Harris is Hefners derde. Door op oudejaarsavond te trouwen, kwam de Playboybaas zijn goede voornemen van 2012 net niet na. Vorig jaar januari zei de 86-jarige dat hij vrijgezel wilde blijven. "Het huwelijk is duidelijk niks voor mij", beweerde Hefner.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren