logo songteksten.net

Sylvie en Rafael trending op Twitter

(Novum) - Sylvie en Rafael van der Vaart zijn in Nederland trending topic op Twitter. Reacties op het nieuws dat de twee na een huwelijk van zeven jaar gaan scheiden stromen binnen. Verschillende BN'ers geven hun mening.

"Tja, het is niet alles goud wat er blinkt", zegt Babette van Veen, die in 2010 scheidde van Bas Westerweel. "Sterkte Sylvie." Ook Froukje de Both, die haar huwelijk met Jeroen te Rehorst vorig jaar afblies, steekt het koppel een hart onder de riem. "Jeetje, Sylvie en Rafael gaan scheiden, heftig. Het is altijd een moeilijke beslissing. Ik wens ze allebei veel sterkte."

Anderen reageren met een grap op het nieuws. "Ik dacht op oudejaarsavond al wel een klap gehoord te hebben", verwijst Jeroen Pauw naar het bericht dat Rafael van der Vaart zijn vrouw heeft geslagen. Jan de Hoop is naar eigen zeggen ‘verbijsterd'. "Dat wordt een extra sessie bij de psycholoog", schrijft hij. "Ik zie nu dat Sascha en Ellen ook uit elkaar gaan", gaat hij later verder. "Het wordt te veel. Als ik eerlijk ben, heb ik Bram en Eva nog steeds geen plekje gegeven", vertelt hij over koppels Sascha Visser en Ellen Hoog en Bram Moszkowicz en Eva Jinek. "Ik moet er niet in blijven hangen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren