logo songteksten.net

Tatjana wil geen vergane glorie worden -2-

(Novum) - (Mededeling redacties: foto toegevoegd en typefout uit tweede alinea weggehaald.)

        Tatjana Simic overweegt uit het artiestenvak te stappen. Simic, die jarenlang optrad als zangeres en onder meer te zien was in de Flodder-films en de daarvan afgeleide tv-serie, zegt zichzelf niet te willen herhalen. "Ik wil geen vergane glorie worden", vertelt de 49-jarige Tatjana, die onlangs in de kersteditie van Playboy stond, aan Nieuwe Revu.

"Dan is het verstandiger om op het hoogtepunt te stoppen", gaat Simic verder. "Ik heb gezongen, geacteerd in een van de succesvolste Nederlandse films, heb de succesvolste Playboyshoot gedaan. Wat is er nog te bereiken?"

Tatjana zegt te twijfelen over het maken van een nieuw programma. "Misschien is het geen ambitie van me. Dat denk ik momenteel. Volledig stoppen zou een flinke stap zijn, maar soms moet je die nemen." Onlangs zei ze nog dat het plan om met Peter van der Vorst de show Op Zoek naar de Nieuwe Tatjana te maken in de ‘ontwikkelingsfase' is.

De brunette vindt verder dat ze al 27 jaar gevangen zit in haar eigen imago. "Het belemmert me om te leven en te genieten. Ik heb altijd mijn tol betaald. Zelfs als ik spaghetti eet in een restaurant word ik altijd door iemand bekeken." In 1986 verscheen de eerste film over het ordinaire gezin Flodder dat in een luxe villawijk belandt.

Tatjana denkt erover lezingen en seminars te gaan geven. "Mensen motiveren om te gaan sporten", legt ze uit. "Mensen hebben veel stress. Ik weet hoe het is om onder druk te leven. Sporten geeft je kracht. Het doel is niet alleen om mooi te zijn."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren