logo songteksten.net

Acteren was therapeutisch voor Janet Jackson

(Novum) - Haar rol in de film 'Why Did I Get Married Too?' hielp Janet Jackson de dood van haar broer Michael te verwerken. "Het was erg prettig voor me", zegt Janet tegen de BBC over een scène waarin ze helemaal los mocht gaan.

In de scène uit Janets karakter Patricia haar woede door het interieur van een luxe woning te bewerken met een golfclub. "Ik kon me helemaal laten gaan en kon ook alle tragedie in onze familie van me afslaan." Michael Jackson stierf vorig jaar juni na een overdosis propofol. Zijn lijfarts, die het verdovende middel toediende, wordt verdacht van dood door schuld.

In 'Why Did I Get Married Too?' kon de 44-jarige Janet nog meer van zichzelf kwijt. Patricia voorziet andere koppels van relatieadviezen. "Mijn vrienden noemen mij de therapeut", legt Janet uit. "Vroeger was ik ook echt zo. Ik voorzag iedereen van advies en stond voor iedereen klaar, maar mijn eigen problemen wilde ik niet onder ogen zien."

Regisseur Tyler Perry is in zijn nopjes met Janet. "Ik wilde mensen de kans geven de echte Janet te zien." 'Why Did I Get Married Too?' is het vervolg op 'Why Did I Get Married' uit 2007. Wanneer Janets meest recente acteerkunsten in Nederland te zien zijn, is nog niet bekend.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren