logo songteksten.net

Sylvie en Rafael van der Vaart bevestigen breuk

(Novum) - Sylvie en Rafael van der Vaart hebben definitief een punt gezet achter hun huwelijk. Dat heeft hun management woensdag bevestigd. De Duitse sensatiekrant Bild publiceerde eerder op de dag al een interview waarin het glamourkoppel liet weten uit elkaar te gaan.

Het management meldt dat Sylvie en de voetballer het betreuren de conclusie te hebben getrokken dat ze uit elkaar zijn gegroeid. Ze houden nog veel van elkaar en hopen de relatie met het ‘uiterste respect' voor elkaar en voor hun zoon af te wikkelen. Ze willen verder geen commentaar geven.

In de verklaring wordt niet ingegaan op het verhaal van Bild dat Rafael Sylvie op oudejaarsavond een klap zou hebben verkocht. De 34-jarige Sylvie, die door de knal op de grond viel, zou haar ex hiervoor wel hebben vergeven.

Sylvie en Rafael gaven elkaar in 2005 het jawoord. De twee beloofden elkaar anderhalf jaar geleden opnieuw eeuwige trouw. Sylvie ging in 2009 door een dal nadat bij haar borstkanker werd geconstateerd. Ze werd hiervoor succesvol behandeld. Ze hebben samen een zoon, de 6-jarige Damian.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren