logo songteksten.net

Verbijstering bij vrienden Sylvie en Rafael

(Novum) - Vrienden en kennissen van Sylvie en Rafael van der Vaart zijn verrast door hun breuk en vooral over de klap die de voetballer zijn vrouw zou hebben gegeven. De twee bevestigden woensdag dat ze een punt hebben gezet achter hun huwelijk.

"Ik vind het vreemd dat je ook naar buiten brengt dat er een klap gevallen is", zegt Olcay Gulsen donderdag in het AD. De modeontwerpster en ex van voetballer Edgar Davids maakte met Sylvie het tv-programma The Face en ging een tijdje terug nog uit eten met Rafael. "Dat dit is gebeurd, moet haast wel betekenen dat ze heel erg klaar met elkaar waren."

Visagist en haarstylist Mari van de Ven toverde Sylvie op haar bruiloft in 2005 om tot bruid. "Ik kan me haast niet voorstellen dat Rafael zoiets doet. Het is een rustige gozer, absoluut niet agressief", zegt hij. Van de Ven stelt echter ook dat ‘alle ins en outs' over wat er aan de klap voorafging niet bekend zijn.

Inmiddels komen meerdere verhalen rond de breuk bovendrijven. Zo zou Nikkie Plessen al enige tijd haar zinnen op Rafael hebben gezet, schrijft De Telegraaf. Ook zou de bijgelovige Sylvie al op haar trouwdag hebben gevoeld dat het huwelijk geen lang leven beschoren zou zijn toen ze de Mariakaars niet kreeg aangestoken.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren