logo songteksten.net

Justin Bieber roept op tot actie na dood paparazzo

(Novum/AP) - Justin Bieber hoopt dat de recente dood van een paparazzo eindelijk leidt tot de nodige maatregelen tegen opdringerige fotografen. Dinsdag vond een van hen de dood toen hij tijdens het kieken van de auto van de zanger werd geschept door een andere wagen.

"Hopelijk leidt deze tragedie eindelijk tot wetgeving en elke andere nodige stappen om de levens en veiligheid van beroemdheden, politieagenten, onschuldige omstanders en de fotografen zelf te beschermen", laat Bieber weten in een verklaring.

Eerder ging Miley Cyrus op Twitter al helemaal los naar aanleiding van het incident. "De chaos die ontstaat door paparazzi die zich als gekken gedragen, maakt het onmogelijk om veilige keuzes te maken", vindt de actrice en zangeres. "Paparazzi zijn gevaarlijk!"

De omgekomen fotograaf had enkele foto's gemaakt van Biebers Ferrari, die aan de kant was gezet door de politie. Toen de man de weg overstak omdat het volgens de politie gevaarlijk was werd hij aangereden. Hij overleed later in een ziekenhuis. De zanger bleek niet eens in de auto te zitten.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren