logo songteksten.net

Sylvie vertelt in column over ‘knaljaar'

(Novum) - Sylvie van der Vaart heeft ‘een knaljaar' achter de rug. Dat schrijft de presentatrice, die woensdag via haar management bevestigde dat ze gaat scheiden van voetballer Rafael van der Vaart, in haar wekelijkse column in Grazia.

"Samen met vriendinnen als Sabia Boulahrouz en spelers van HSV zijn we proostend 2013 ingegaan", vertelt Sylvie in haar column, die duidelijk is geschreven voor oudejaarsavond, toen de bom barstte. De Duitse sensatiekrant Bild publiceerde woensdag een interview waarin Rafael toegaf dat hij zijn vrouw op oudejaarsavond een klap had gegeven.

De 34-jarige Sylvie zegt op 2012 terug te kijken als ‘een jaar vol hoogtepunten'. "Onderonsjes met Eva Longoria, Jennifer Lopez en Karl Lagerfeld, events als de Bambi Awards, Goldenen Kamera en James Bond, gasthoofdredacteur bij Grazia en Bild, Rafs personal glossy, mijn eigen Barbiedoll en m'n allereerste tweets", legt ze uit. "Maar de absolute highlight was Rafs transfer van de Spurs naar Hamburger SV, waardoor we weer in onze geliefde stad kwamen te wonen."

Sylvie vierde het einde van 2012 in haar nieuwe stulpje in Hamburg. "Omdat we maandenlang in een hotel hebben vertoefd, voelt het nog steeds een beetje onwennig", schreef ze voor haar huwelijk strandde. "Dus 2013 wordt voor ons het jaar waarin we écht kunnen settelen."

Volgens Bild wil Sylvie met de 6-jarige Damian, die ze kreeg met Rafael, in haar huidige optrekje blijven wonen. De voetballer zou op zoek gaan naar nieuwe woonruimte als hij terugkeert van het trainingskamp van zijn club.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren