logo songteksten.net

Plessen ontkent invloed op breuk Sylvie en Rafael

(Novum) - Nikkie Plessen ontkent dat zij iets te maken heeft met het gestrande huwelijk van Sylvie en Rafael van der Vaart. Eerder zei roddelkoning Evert Santegoeds dat vermeend contact tussen Rafael en Nikkie een reden was voor het stuklopen van de relatie.

"De suggestie die gewekt wordt als zou Nikkie enige rol spelen in de huwelijkscrisis van de familie Van der Vaart verwijzen wij linea recta naar het rijk der fabelen", stellen Plessen en haar vriend Ruben Bontekoe in een verklaring aan RTL Boulevard. "Het is ons totaal niet bekend waar deze roddel vandaan komt en iedere berichtgeving hieromtrent is daarmee aperte onzin."

Bontekoe en Plessen, die vorige week nog met Sylvie op het strand lag in Dubai, zeggen juist goed bevriend te zijn met het stel. Daarnaast zijn ze naar eigen zeggen ‘verbijsterd en geschrokken' vanwege de manier waarop de nationale en internationale pers ‘ongefundeerde internetroddels' voor waar aanneemt ‘zonder enige vorm van journalistiek werk of wederhoor'.

De twee, die samen een dochtertje hebben, zeggen ook bedreigd te worden. "Sinds gisteravond worden wij bij ons thuis belaagd door journalisten en cameraploegen en worden wij op internetsites bedreigd. Ons gezin ervaart deze situatie als volstrekt intimiderend en als een onacceptabele inbreuk op onze privacy."

Nikkie en haar vriend willen dat 'betreffende media hun onware berichtgeving rectificeren'. "Tevens wensen wij na nu aangaande deze kwestie met rust gelaten te worden."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren