logo songteksten.net

Van Velzen stopt met The Voice of Holland -2-

(Novum) - (Mededeling redacties: Nieuwe derde, vierde en vijfde alinea met reactie Roel van Velzen.)

        Roel van Velzen is niet te zien in een nieuw seizoen The Voice of Holland. De zanger heeft besloten voor de vierde reeks plaats te maken voor een nieuwe coach, heeft RTL vrijdag bekendgemaakt.

"De muzikale en emotionele ‘rollercoaster' heeft mij heel veel gebracht en daar ben ik heel erg dankbaar voor. Ik kan dan ook alle collega's aanraden plaats te nemen in de rode stoelen als zij de kans krijgen, maar tegelijkertijd ben ik toe aan een nieuwe creatieve uitdaging", licht hij toe. "In april hoop ik voor de tweede keer vader te worden en in het najaar komt er een reprise van The Rush Of Life-theatertour, daar wil ik mij nu volledig op concentreren", voegt Van Velzen toe. "Ik voel dat het tijd is om het stokje over te dragen."

"Het is absoluut mijn beslissing geweest", vervolgde hij 's avonds in RTL Boulevard. "Ik wil gewoon mezelf heel houden en ik denk dat het goed is voor het programma als er af en toe nieuwe mensen komen."

Zijn mooiste The Voice-herinnering is het bezoek dat hij met de andere coaches bracht aan de set van de Amerikaanse versie van de show. Supersterren als Christina Aguilera, Cee Lo Green en Adam Levine zitten daar op de draaiende stoelen. "En uiteindelijk werden wij daar herkend door de coaches van de Amerikaanse The Voice."

Van Velzen denkt dat onder anderen Alain Clark wel over de kwaliteiten beschikt om plaats te nemen op zijn stoel. "Hij moet wel een beetje aangepast worden qua lengte", grapt hij.

Vorige maand kondigde het zangduo Nick en Simon ook al aan te stoppen met The Voice of Holland. Zij zijn nog wel te zien in The Voice Kids.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren