logo songteksten.net

Van der Vaart niet bang huiswaarts te gaan

(Novum) - Rafael van der Vaart is niet bang om na zijn verblijf in Abu Dhabi donderdag weer terug naar huis te gaan. "Ik hoop wel dat mensen mijn privacy respecteren", zegt de voetballer, die met zijn club HSV op trainingskamp is, tegen de Duitse krant Bild.

Het gaat naar omstandigheden redelijk met hem, vertelt de 29-jarige Van der Vaart. "Voetballen helpt mij enorm." De voetballer leest liever niet wat er momenteel over hem en Sylvie wordt geschreven. "Normaal gesproken lees ik graag kranten, maar ik laat ze nu even voor wat ze zijn."

Van der Vaart zegt één keer met zijn trainer te hebben gesproken over zijn privésituatie. "Hij heeft mij de steun van de club toegezegd en gelooft dat ik met de druk kan omgaan." Ook zelf gelooft hij daarin. "Ik geef alles voor HSV, zodat we successen kunnen behalen. Daarvoor ben ik teruggekomen."

Vorige week maakten Rafael en zijn vrouw Sylvie bekend dat ze na een huwelijk van zeven jaar gaan scheiden. Sylvie blijft in hun nieuwe optrekje in Hamburg wonen, Rafael gaat op zoek naar nieuwe woonruimte.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren