logo songteksten.net

Tyra Banks biedt haar excuses aan

(Novum) - Tyra Banks is teruggekomen op haar enthousiasme over een zeer dun model. De presentatrice zorgde vorige week voor ophef door een aspirantmodel te prijzen om haar extreem dunne taille. Banks stond er juist om bekend ook vollere vrouwenlichamen te promoten.

Volgens Banks ligt haar lof over het dunne model genuanceerder. "Om kijkers een leuk voorproefje te geven van het komende seizoen van 'America's Next Top Model' is er een hergemonteerde trailer gebruikt die onze bezorgde boodschap niet juist over heeft gebracht", laat Banks in een verklaring weten aan het Amerikaanse tijdschrift People.

"Als voorvechter van een gezond lichaam moet ik toegeven dat ik het filmpje helaas niet van tevoren heb gezien voordat het op televisie kwam", vertelt Banks. "Namens het 'Top Model'-team wil ik laten weten dat we geen verkeerde intenties hebben gehad. We bieden onze oprechte excuses aan voor de verwarring, boosheid of teleurstelling die het heeft veroorzaakt."

Banks zegt het dunne meisje in kwestie te steunen tijdens haar deelname aan 'America's Next Top Model'. "Het is een kans voor mij om meisjes te helpen die worstelen met hun lichaam", vertelt Banks. De 1,88 meter lange Ann wordt volgens Banks altijd nagestaard vanwege haar bouw. "Jonge vrouwen als Ann helpen is mijn belangrijkste missie."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren