logo songteksten.net

Froukje de Both waardeert alleenstaande moeders

(Novum) - Froukje de Both heeft grote waardering voor moeders die hun kinderen alleen opvoeden. "Respect voor alle single moms", zegt de presentatrice, die alleen voor haar dochtertje Emma zorgt sinds haar relatie met Jeroen te Rehorst voorbij is, in Grazia.

"Het is pittiger dan ik van tevoren had kunnen bedenken", vindt de blondine. "Zo knap hoe vrouwen dat flikken, daar gaat een enorme kracht van uit. Je wilt goed voor je kind zorgen, werken, investeren in jezelf: ga er maar aan staan."

Ook voor bijstandsmoeders, die volgens De Both ‘elke maand weer moeten sappelen om rond te komen', neemt de presentatrice haar petje af. "Dus laten wij vrouwen elkaar steunen in plaats van bekritiseren, want dat is niet fair."

De 40-jarige Froukje heeft momenteel een relatie met de tien jaar jongere 538-dj Niek van der Bruggen, maar woont nog niet samen. Wel hoopt ze ooit weer een gezin te kunnen vormen. "Ik kan niet zeggen dat het optimaal is om zo te wonen en te leven. Maar het hoort erbij, het zijn de gevolgen van wat er is gebeurd en de keuze die ik heb gemaakt. Maar ik hoop dat het ooit weer anders is."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren