logo songteksten.net

Amanda Krabbé: Martijn is mijn lul

(Novum) - Amanda Krabbé kan ondanks menige huwelijkscrisis niet zonder haar man Martijn. "Ook al haat ik hem soms en vind ik hem een lul: het is wel mijn lul", vertelt ze in Grazia.

"Onze relatietherapeut vroeg eens: wie wil je dat er naast je op de bank zit als je 80 bent? Martijn natuurlijk, maar niet elke dag, da's ook zo saai", lacht de brunette. Ze zegt zich geen leven te kunnen voorstellen zonder de man met wie ze vier kinderen kreeg. "We gaan wel eens samen uit eten en ik kan me geen leuker tafelgezelschap voorstellen dan Martijn. Na achttien jaar kunnen we nog steeds enorm met elkaar lachen en eindeloos praten."

Amanda had naar eigen zeggen een paar jaar geleden een ‘midlifeje'. "Dat begon met een gevoel van onvrede. Leegte. Vier kinderen, de huishoudelijke beslommeringen, ik begon er steeds meer tegenop te zien", legt ze uit. De brunette besloot daarop enkele maanden mee te gaan op een schip van Sea Shepherd, een organisatie die actie voert tegen onder meer walvisjacht. "Voor mij was de tocht met Sea Shepherd nodig om bepaalde dingen uit te kristalliseren. Dat is een heel proces geweest."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren