logo songteksten.net

Verjaardagsrol Bram van der Vlugt in toneelstuk

(Novum) - Bram van der Vlugt viert volgend jaar zijn 80e verjaardag met een hoofdrol in het toneelstuk On Golden Pond. "Ik zie oprecht uit naar deze mooie hoofdrol in een verhaal dat actueler is dan veel mensen zich zullen realiseren."

"Liefhebben in al haar facetten staat centraal in dit stuk, tussen individuen maar ook tussen generaties", zegt Van der Vlugt, die jarenlang als goedheiligman op tv te zien was, in een verklaring. "Het is mijn eerste verjaardagscadeau voor mijn 80e, zullen we maar zeggen."

Van der Vlugt, die in 2000 de Louis d'Or won, werd voor On Golden Pond gevraagd door Erwin van Lambaart. "Het is een voorrecht om met Bram te mogen gaan werken", vindt de producent. "Hij is een verfijnd acteur met een vracht aan ervaring, maar met name met de gave om de rol van Norman met zo veel genegenheid te kunnen spelen."

On Golden Pond is van origine een stuk uit 1979 en werd in 1981 verfilmd. Henry Fonda, Katherine Hepburn en Jane Fonda speelden hoofdrollen in de film, die vele prijzen won. Het stuk met Van der Vlugt gaat in januari in première in Den Haag.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren