logo songteksten.net

Miley Cyrus heeft spijt van ‘bedfoto' Harry Styles

(Novum) - Miley Cyrus dook het bed in met One Direction-zanger Harry Styles, maar heeft spijt van die actie. De verloofde zangeres en actrice plaatste een foto van zichzelf en een kartonnen versie van de tienerhunk op Twitter. "Ik weet zeker dat er weer allemaal verhalen ontstaan."

"Ik ben niet geïnteresseerd in Harry", benadrukt Cyrus via Twitter. "Ik ben gelukkig verloofd. Ik had het alleen erg gezellig met een kartonnen bord." De 20-jarige Cyrus, die trouwplannen heeft met de twee jaar oudere Hemsworth, grapte met de foto's naar haar jarige zusje, die wel een oogje heeft op Harry.

Styles is naar verluidt weer op de markt. De romance tussen de 18-jarige zanger en zangeres Taylor Swift zou vlak na nieuwjaar op de klippen zijn gelopen. Swift en Styles zouden tijdens een vakantie op de Britse Maagdeneilanden ruzie hebben gekregen.

Swift brak haar vakantie af en keerde vorige week terug naar de Verenigde Staten. Styles bleef alleen achter en verkaste naar Richard Bransons Necker Island, waar hij feestvierde met verschillende dames. Maandag keerde Styles terug naar Groot-Brittannië.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren