logo songteksten.net

Ook Henk Westbroek boos op Wilma Nanninga

(Novum) - Wilma Nanninga heeft weer eens de woede van een bekende Nederlander op de hals gehaald. De roddeljournalist schreef zondag in De Telegraaf dat Henk Westbroek overweegt om in 2012 aan het Songfestival mee te doen. "Ik word gek van dat mens", zegt Westbroek dinsdag.

De telefoon van de zanger stond twee dagen roodgloeiend na het bericht in de krant. Westbroek, die ontkent aan het Songfestival mee te willen doen, kon de aandacht niet waarderen. In de radioshow van Robert Jensen maakt hij Nanninga met de grond gelijk. Deze zomer waren Jan Smit, Patricia Paay en Gordon ook al niet te spreken over de schrijfsels van de journaliste.

Westbroek heeft geen goed woord over voor de roddelkoningin, die hij een 'roddelhoer' noemt. "Ik word er stapelgek van. Terwijl ze zichzelf zit te vingeren, denkend aan Jantje Smit, die haar de opdracht heeft gegeven mij te gaan stalken, schrijft ze een of ander flutstuk en dat kost twee dagen van mijn leven. En zo lang leef ik niet meer, want ik ben 58."

De keiharde commentaren van lezers op het online stuk stemden de zanger nog bozer. "Dat moet je dan allemaal over je heen laten komen, omdat zo'n flutbitch toevallig even niets beters kan bedenken. Het gaat helemaal nergens over."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren