logo songteksten.net

Chris Brown wil met Rihanna optreden bij Grammy's

(Novum) - Chris Brown wil volgende maand met Rihanna optreden tijdens de uitreiking van de Grammy Awards. De renb-zanger, die Rihanna vier jaar geleden vlak voor de Grammy's in elkaar timmerde, wil zo laten zien dat alles weer koek en ei is met de zangeres.

"Chris ligt niet wakker van wat tegenstanders zeggen", vertelt een ingewijde aan de Amerikaanse entertainmentsite Radar Online. "Hij wil de kijkers een optreden geven dat over de top is, met Rihanna."

De producenten van de show rondom de Grammy's weten nog niet of ze Brown en Rihanna samen op laten treden. "Het is een extreem delicate kwestie", weet een ingewijde. "Men maakt zich druk over eventuele negatieve reacties die een optreden op zouden kunnen roepen, maar anderzijds kan het ook goud zijn voor de kijkcijfers."

Het begint er steeds meer op te lijken dat Brown en Rihanna elkaar weer hebben gevonden. Hoewel de twee nog niets hebben bevestigd, worden ze steeds vaker samen gezien. Uit cryptische boodschappen op social media valt bovendien af te leiden dat Chris en Rihanna veel tijd met elkaar doorbrengen. Zo plaatsten beiden vlak na de jaarwisseling foto's van hetzelfde bed op Instagram.

Na de mishandeling van Rihanna kreeg Brown onder meer een taakstraf en contactverbod. De zanger, die veel fans verloor, beweerde meerdere malen dat hij zijn leven heeft gebeterd. "Chris wil dat de fans weten dat zijn relatie met Rihanna echt is en dat hij veranderd is", weet de bekende van Brown. "Als Rihanna hem kan vergeven, moet de rest van de wereld wat vier jaar geleden is gebeurd ook achter zich kunnen laten."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren