logo songteksten.net

Limp Bizkit-fans vervangen zanger Fred Durst

(Novum) - Fans van Limp Bizkit mochten maandag geheel onverwacht de zangpartijen van Fred Durst overnemen. De Amerikaanse band hield maandag een openbare repetitie in Eindhoven, maar de zanger kwam niet opdagen. Daarop verzocht de band fans in de zaal om de zang voor hun rekening te nemen.

"Ik ben er niet bij vandaag. Ik heb wat zaken te regelen en heb last van een enorme jetlag", liet Durst via Twitter weten. "De meningen over de afwezigheid van Fred Durst waren verdeeld. Maar de fans werden op het podium uitgenodigd om mee te zingen en dat vonden ze geweldig", vertelt een woordvoerder van concertzaal De Effenaar.

Het initiatief om twee openbare repetities te houden kwam van de band zelf. "We vinden het geweldig", vertelt de woordvoerder. Tijdens de repetities op maandag en dinsdag was er ruimte voor 250 personen. De aanmeldingen liepen storm en veel fans werden dan ook teleurgesteld.

Durst zou dinsdag gewoon aanwezig moeten zijn bij de tweede repetitie. Woensdag staat de band nogmaals op het podium in Eindhoven, ditmaal om het resultaat van het oefenen te laten horen. Op 6 september staat Limp Bizkit in de Heineken Music Hall in Amsterdam.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren