logo songteksten.net

Justin Bieber neemt wraak via Twitter

(Novum) - Justin Bieber weet niet alleen handig gebruik te maken van Youtube. Het Canadese tieneridool is ook handig met Twitter. De 16-jarige zanger nam dit weekeinde wraak via de microblogdienst.

Een Amerikaanse tiener hackte een paar maanden geleden het Twitteraccount van een vriend van Bieber en kwam zo achter het mobiele nummer van de zanger. De hacker plaatste het nummer op internet, waarna het tieneridool dagenlang werd platgebeld. Bieber nam dit weekeinde wraak door zijn volgers te vragen hem te bellen, maar in de tweet het nummer van de hacker te zetten, schrijft muzieksite NME.

Biebers 4,5 miljoen volgers sprongen maar wat graag in de bres voor hun idool. De hacker werd overspoeld met telefoontjes en sms'jes. Na een dag zou hij ruim 26 duizend berichtjes hebben geoogst.

De tiener kan slecht tegen zijn verlies. "Ik heb hier nooit om gevraagd. Justin Bieber is een eikel", zou de jongen getwitterd hebben. Zijn account is inmiddels verwijderd, Bieber heeft het telefoonnummer van de tiener weggehaald.

Bieber is inmiddels aan een nieuwe Twittermissie begonnen. De 16-jarige hoopt via de blogdienst een duet met rapper Kanye West te regelen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren