logo songteksten.net

Adele voor het eerst gespot met zoontje

(Novum) - Adele is voor het eerst op de gevoelige plaat vastgelegd met haar zoontje. De Britse zangeres werd door paparazzi gespot op de luchthaven van Los Angeles. Zondag staat Adele voor het eerst sinds de bevalling weer op de rode loper, bij de uitreiking van de Golden Globes.

Het drie maanden oude zoontje van Adele is nauwelijks te zien op de foto's, die door verschillende Britse en Amerikaanse media zijn gepubliceerd. De 24-jarige zangeres verbergt het kind, dat in een draagzak op haar buik hangt, onder een handdoek.

Adele beviel in oktober, maar heeft zich nog nooit uitgelaten over haar gezinnetje. Hoe het kind van de Britse zangeres heet, is dan ook nog niet bekend.

Zondag verschijnt Adele voor het eerst weer in het openbaar. Ze woont in Los Angeles de uitreiking van de Golden Globes bij en maakt kans op een prijs. Skyfall, het nummer dat Adele zong voor de gelijknamige Bondfilm, is genomineerd in de categorie beste filmlied.

Donderdag werd duidelijk dat Adele met hetzelfde nummer kans maakt op een Oscar. "O mijn God, ik voel me net Meryl Streep", reageerde Adele op de nominatie voor beste nummer voor een film. De Oscars worden op 24 februari uitgereikt.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren